A-box wordt Agribox Holland
Met ingang van 1 januari hebben Lapack, De Kistenmevrouw en Frieswood hun activiteiten in de agrarische sector gebundeld. Samen gaan we verder als Agri Box Holland.

Lapack Agri is al jaren actief in de agrarische markt en heeft zich de afgelopen vijf jaar succesvol geprofileerd met de A-box. Met de A-box hebben we een bijzonder product in de markt gezet en een stevige marktpositie verworven.

De Kistenmevrouw is sinds 1998 commercieel actief in de agrarische sector. Niet alleen in Nederland en België maar ook in Duitsland (Kistenfrau) en andere Europese landen (MrsBoxes) heeft de Kistenmevrouw een sterke groei doorgemaakt.

Frieswood is een jong bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige landbouwkisten, droogwanden en exportverpakkingen produceert. De explosieve groei van de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat Frieswood een speler van betekenis is geworden.

Door de bedrijfsactiviteiten samen te voegen, vloeien de specialisaties van de drie ondernemingen in elkaar over. Met de Agri Box brengen we de verworven kennis en ervaring onder één dak.

Voor meer informatie: sales@lapack.nl