EPAL pallets staat voor European Pallet Association pallets. Dit keurmerk is opgezet om de palletformaten te standaardiseren en een vaste hoge kwaliteit te bieden. De pallet herkent u aan het woord ‘EPAL’ op de klos van de pallets. De pallets zijn 80 cm breed, 120 cm lang en 14,4 cm hoog en hebben een draaglast van 1500 kilogram. De EPAL pallets behoort tot de europallets; de meest gangbare en meest gebruikte pallets van Europa.

Voordelen EPAL pallets:

  • EPAL pallet keurmerk
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Lange levenscyclus
  • Gestandaardiseerd
  • Constante ruilwaarde

Scherpe inkoop prijzen

Dankzij het brede internationale inkoop netwerk van LAPACK kunnen wij uw pallets leveren tegen een zeer concurrerend prijsniveau. LAPACK is vanzelfsprekend een PEFC gecertificeerd bedrijf ; u bent ervan verzekerd dat ons hout uit gecertificeerde bossen komt. Wij kunnen uw pallet leveren met een ISPM15 certificaat, indien u dat wenst.

Europallets zijn veelzijdige, duurzame en milieuvriendelijke ladingdragers. Vanwege de sterke eigenschappen op het gebied van milieuvriendelijkheid, meervoudig gebruik en uitstekende hygiënische normen bieden ze financiële voordelen voor de toekomst.

Of het nu gaat om eenmalige orders of partijen die per maand afgenomen worden; alles is mogelijk. In het laatste geval zijn er, voor u voordelige, meerjarencontracten mogelijk.
.

Hergebruik EPAL pallets

De stevige pallets worden van planken en klossen gemaakt in EPAL-palletfabrieken. Door regelmatig onaangekondigde kwaliteitscontroles uit te voeren, zijn al deze pallets van gelijke kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit kunt u ze verkopen of ruilen. Alle EPAL palletss, zowel nieuwe als gebruikte, circuleren in een internationaal ruilsysteem en hebben in Europa een constante ruilwaarde tussen de 7 en 10 euro. LAPACK streeft er naar een pallet zo vaak mogelijk her te gebruiken. LAPACK past duurzaamheid overal in toe. Ons bedrijf profileert zich bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom. Oude pallets van klanten worden compleet gerepareerd en vinden weer hun weg naar nieuwe klanten.
.

Inkoop gebruikte EPAL pallets

Gebruikte pallets zijn bij LAPACK Palletmarkt in vele uitvoeringen leverbaar, van Kruisdek tot EPAL pallets en van blok tot rondloper. De gebruikte pallets zijn leverbaar in de uitvoeringen, licht, halfzwaar en zwaar. We leveren zowel houten als kunststof gebruikte pallets. Afhankelijk van uw logistieke toepassing hebben wij een gebruikte pallet voor u beschikbaar.

Wij kopen uw overbodige pallets graag in. Met onze geavanceerde sorteerlijn en onze door de jaren opgebouwde expertise, geven wij uw pallet een verantwoord tweede leven. Zo dragen wij, in samenwerking met u, bij aan het verduurzamen van de logistieke keten.

Wilt u uw gebruikte pallets aanbieden om te verkopen, neem dan contact met ons op!

EPAL pallets EPAL pallets EPAL pallets