Europallets zijn de meest gebruikte pallet in Europa. Het is een milieuvriendelijke, duurzame en veelzijdige ladingdrager. De afmetingen van Europallets zijn: 80 cm breed, 120 cm lang en 14.4 cm hoog met een draaglast van 1500 kilogram. De afmetingen en specificaties van de Europallets zijn vastgelegd door de European Pallet Association.

Europallets zijn te herkennen aan de klossen; op de linker en de rechter klos staat ‘EUR’, ‘EPAL’ of ‘UIC’ en op de middelste klos staat de naam van de producent of opdrachtgever. De pallets kunnen worden verplaatst met een vorkheftruck of pompwagen (palletwagen). Ze bieden financiële voordelen voor de toekomst, vanwege de sterke eigenschappen op het gebied van milieuvriendelijkheid, meervoudig gebruik en uitstekende hygiënische normen.

Europallets voordelen:

  • Gestandaardiseerde afmetingen
  • Hoge kwaliteit van de Europallets
  • Duurzaam
  • Lange levenscyclus
  • Constante ruilwaarde
  • Goede hygiënische normen

Scherpe Pallet inkoop prijzen

LAPACK kan uw Europallets leveren tegen een zeer concurrerend prijsniveau, dankzij ons brede internationale inkoop netwerk. U bent ervan verzekerd dat ons hout uit gecertificeerde bossen komt; wij zijn een PEFC gecertificeerd bedrijf. Wij kunnen uw pallet leveren met een ISPM15 certificaat, Indien u wenst.

Duurzaam gebruik van Europallets

LAPACK past duurzaamheid overal in toe en streeft er naar een pallet zo vaak mogelijk her te gebruiken. Ons bedrijf profileert zich bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom. Oude pallets van klanten worden compleet gerepareerd en vinden weer hun weg naar nieuwe klanten. Afhankelijk van uw logistieke toepassing hebben wij een gebruikte pallet voor u beschikbaar. De gebruikte Euro pallet is leverbaar in de uitvoeringen, licht, halfzwaar en zwaar. We leveren zowel houten als kunststof gebruikte pallets.

Wij kopen uw overbodige pallets graag in. Samen met u dragen we bij aan het verduurzamen van de logistieke keten. Met onze door de jaren opgebouwde expertise en onze geavanceerde sorteerlijn, geven wij uw pallet een verantwoord tweede leven.

Neem contact met ons op als u uw gebruikte Europallets wilt aanbieden om te verkopen.

Alles is mogelijk: Of het nu gaat om eenmalige orders of partijen die per maand afgenomen worden; In het laatste geval zijn er, voor u voordelige, meerjarencontracten mogelijk.

Lapack

Sinds de start in 1962 heeft LAPACK een zeer brede kennis opgedaan op het gebied van pallets, kratten, kisten, lastdragers, speciaal verpakkingen, andere houten productdragers en logistieke hulpmiddelen. We zijn een markt- en klantgericht bedrijf met veel branche specifieke kennis en toepassingservaring; we zijn uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

Wilt u uw gebruikte pallets aanbieden om te verkopen, neem dan contact met ons op!

Europallets Europallets Europallets