Exportkisten zijn de ideale verpakking voor het uitvoeren van veel grote, zware en omvangrijke goederen. De stevig houten kisten zijn geschikt voor vervoer over de weg, maar ook voor vervoer over het water of door de lucht. Of het nu gaat om één exportkrat, een speciaal exportproduct of honderden producten, al onze exportkisten en speciale exportverpakkingen voldoen aan de vereiste normen, zijn perfect in design en zeer robuust. Exportkratten en houten kisten worden geleverd in standaard maten en ze kunnen ook op maat worden gemaakt.

Exportkisten voordelen:

  • Robuust, bestand tegen flinke klappen
  • Exportkisten op maat te maken
  • Snel op te zetten en te monteren
  • Veilig af te sluiten met deksel
  • Goede bescherming van zwaardere verzendingen

Diversiteit aan soorten hout

Naast de exportkisten produceren we veel op maat gemaakte, speciale exportverpakkingen.

LAPACK kan op basis van afmetingen, design, kleur(en) en type materiaal, elke gewenste uitvoering voor u realiseren. U kunt daarbij kiezen uit vurenhout, berkenhout, eikenhout, betonplex of multiplex. Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxylaag is aangebracht. Deze vormt een harde en waterdichte laag op het hout.

Afwerking exportkisten

Uiteraard kunnen wij uw kratten en/of speciale verpakkingen voorzien van een logo, handvaten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijsogen, schok- en vochtindicatoren. Insealen van uw producten behoort ook tot de mogelijkheden om zo mogelijke waterschade te beperken.

Identificatie productverpakking

Om ervoor te zorgen dat uw verpakking door iedereen binnen de logistieke keten direct wordt herkend, en het verlies van uw pallets te minimaliseren, is het noodzakelijk dat de pallets opvallen. Binnen LAPACK kunnen wij u daarbij helpen door uw pallets, exportkisten of speciaal verpakkingen snel en eenvoudig te voorzien van individuele brandmerken.

We kunnen de pallet geheel kleuren in een kleur naar keuze of een andere markering aanbrengen die uniek is binnen uw organisatie en uw logo in het product branden of erop verven.

Duurzaamheid in de genen

LAPACK werkt vanuit een duidelijke visie; ze verkoopt en produceert houten verpakkingen en wil daarbij zo dicht mogelijk bij haar klanten staan en samen met de klant de meest passende strategie ontwikkelen voor de toepassing van haar producten. Hierbij valt te denken aan EDI oplossingen, JIT leveringen, retourstroom management, reductie van het aantal vervoersbewegingen, productoptimalisatie en optimalisatie van afnamehoeveelheden.

U bent ervan verzekerd dat ons hout uit gecertificeerde bossen komt. LAPACK is vanzelfsprekend een PEFC gecertificeerd bedrijf; Wij kunnen uw exportkisten leveren met een ISPM15 certificaat, indien u dat wenst.

Wilt u uw gebruikte pallets aanbieden om te verkopen, neem dan contact met ons op!

Exportkisten Exportkisten Exportkisten