LAPACK Agri

Uw oogst verdient optimale bewaarcondities

Lapack B.V. heeft haar jarenlange kennis en ervaring in de agrarische sector benut om een nieuwe aardappelbewaarkist te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in een bewaarkist waarvan de constructie garant staat voor optimale beluchting van de aardappelen tijdens het droog- en koelproces.
Geprofileerde hoekstijlen
Door de kennis van het ontwerpen van industriële kisten te combineren met de kennis van agrarische kisten heeft LAPACK in 2013 een compleet nieuw geconstrueerde kist ontwikkeld: de A-BOX. (Intellectueel eigendom van de kist is vastgelegd onder nummer 002165563-0001).
Minder lekverliezen
In samenspraak met u, uw bouwbedrijf, en leverancier van het klimaatsysteem biedt LAPACK ook zuig- en blaaswand systemen. Deze worden van watervast betonplex op maat voor uw Ventilatiesysteem. Naast vaste systemen biedt LAPACK ook mobiele systemen. Met de zuig- en blaaswanden van LAPACK komt u tot een optimale droging van uw product. Onze mensen van de Technische Verkoop helpen u graag verder.
bodem Lapack A-Box
Wij leveren tevens de bijbehorende artikelen zoals afdekhoezen, zuigkleden, zuigwandstoppers en reparatiehout. Kortom, Lapack kan u geheel ontzorgen op het gebied van de agrarische bewaarsystemen. Alles in één hand voorkomt een hoop trammelant.
Indien u een offerte wilt voor gebruikt van de Lapack A-Box, of als u meer wilt weten over het gebruik van deze superieure aardappelbewaarkist vul dan het contactformulier in of bel met Lustke van der Veen, Theo Terra of Jurgen Bouter