De Foresco Groep heeft in de laatste jaren diverse overnames gedaan van pallet productie- en reparatiebedrijven in de Benelux, met als doelstelling een nog hoger serviceniveau te bieden aan onze klanten. Klanten profiteren van de meest uitgebreide productportfolio in de markt. Verder implementeren we de meest ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen in de industrie en maakt u gebruik van onze lokale productielocaties met solide back-up mogelijkheden om snel in te spelen op uw behoeften op het gebied van pallets en verpakkingen.

In het kader van de integratie en de herkenbaarheid van de groep, doen we per 1 april enkele kleine administratieve aanpassingen. Hiervan zijn de tenaamstelling van de locaties en de e-mailadressen van onze medewerkers voor u van belang.

Oude naamNieuwe naam
LaPack MusselkanaalForesco Musselkanaal B.V.
LaPack Trade & RecyclingForesco Pallet Recycling B.V.
LaPack BelgiƫForesco Aalter Sort & Repair BvBa
LaPack Sort & RepairForesco Zeewolde Sort & Repair B.V.

De e-mailadressen van alle Foresco medewerkers veranderen naar voorletter.achternaam@foresco.eu

U zult de nieuwe bedrijfsnaam op uw facturen en andere correspondentie zien verschijnen. Belangrijk is dat het BTW-nummer, bank- en andere bedrijfsgegevens ongewijzigd blijven, net zoals de productielocaties, de geldende afspraken en contactpersonen.

Wij verzoeken u vriendelijk de nodige wijzigingen door te voeren in uw administratie en danken u hartelijk voor uw medewerking.

Samen sterk!

Met vriendelijke groeten,

Wim van Dijk
Algemeen Directeur Foresco Nederland

Jurjen Stavorinus
Commercieel Directeur Foresco Nederland