LAPACK Pallets

De onmisbare schakel in de hedendaagse logistiek
}

HET PRODUCT

Als drager voor het opslaan van uw goederen en het efficiënt vervoeren over land, zee en door de lucht is de pallet een onmisbaar element in de logistieke keten. LAPACK beschikt over een volledig geautomatiseerd machinepark en levert uw pallets binnen 24 uur.

 

SCHERPE PRIJS EN MILIEU VERANTWOORD

Dankzij ons brede internationale inkoop netwerk kopen wij ons hout tegen de scherpste prijzen. Zo kunnen wij uw pallets leveren tegen een zeer concurrerend prijsniveau. Vanzelfsprekend is LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf zodat u verzekerd bent dat ons hout uit gecertificeerde bossen komt. Indien u dat wens leveren wij uw pallet met en ISPM15 certificaat. LAPACK beschikt op meerdere locaties over droogkamers.

 

ONZE SERVICE

Flexibiliteit staat bij LAPACK hoog in het vaandel. Wij kunnen het palletbeheer compleet voor u verzorgen door uw palletvoorraadbeheer over te nemen, just in time te leveren, etc.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden welke Lapack uw bedrijf te bieden heeft of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul  dan ons contactformulier of bel met de afdeling Sales van Lapack.