Lapack – Epal CP6 pallet

Chemiepallets, beter bekend als CP-Pallets, zijn pallets die speciaal ontwikkeld zijn voor de Europese chemische industrie en gestandaardiseerd zijn in negen verschillende typen: CP 1 t/m CP 9.

De reeks van negen houten plateaus is verschillend qua afmetingen, afhankelijk van de goederen die erop vervoerd worden. De CP 1 t/m CP 5 pallets worden ook wel ‘skids’ genoemd. Het zijn pallets zonder een bodemdek en worden door de meerderheid van de bedrijven gebruikt.

De CP 6 t/m CP 9 pallets zijn uitgevoerd met twee niveaus: bovendek, blokken en onderdek. Deze  constructie maakt de pallets vele malen stabieler dan de CP 1 t/m CP 5 pallets.

De CP 8 pallet wordt ook wel Big-bag pallet genoemd en valt op door het vierkante gat van 30 bij 30 cm in het midden waardoor deze pallet geschikt is voor big bags.

Tegenwoordig worden alle CP-Pallets steeds meer gebruikt door andere industriële sectoren naast de chemische industrie. Ook deze pallet kan eenvoudig worden verplaatst met een pompwagen of een vorkheftruck.

 

Specifications Epal CP6 Pallet

Dimensions1.000 x 1.200 x 156 mm
Weight20-25 kg
Maximum load capacity1.500 kg
Materialwood
Repairsno
Purchasenew/ used
EPALyes
ISPM15yes

Offerte aanvragen Epal CP pallets

  • Direct contact? Bel 0599 41 24 37

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of liever persoonlijk contact?

We kijken uit naar uw bericht.