Lapack – Epal CP9 pallet

Chemiepallets, beter bekend als CP-Pallets, zijn pallets die speciaal ontwikkeld zijn voor de Europese chemische industrie en gestandaardiseerd zijn in negen verschillende typen: CP 1 t/m CP 9.

De reeks van negen houten plateaus is verschillend qua afmetingen, afhankelijk van de goederen die erop vervoerd worden. De CP 1 t/m CP 5 pallets worden ook wel ‘skids’ genoemd. Het zijn pallets zonder een bodemdek en worden door de meerderheid van de bedrijven gebruikt.

De CP 6 t/m CP 9 pallets zijn uitgevoerd met twee niveaus: bovendek, blokken en onderdek. Deze  constructie maakt de pallets vele malen stabieler dan de CP 1 t/m CP 5 pallets.

De CP 8 pallet wordt ook wel Big-bag pallet genoemd en valt op door het vierkante gat van 30 bij 30 cm in het midden waardoor deze pallet geschikt is voor big bags.

Tegenwoordig worden alle CP-Pallets steeds meer gebruikt door andere industriële sectoren naast de chemische industrie. Ook deze pallet kan eenvoudig worden verplaatst met een pompwagen of een vorkheftruck.

 

Specifications Epal CP9 Pallet

Dimensions 1.140 x 1.140 x 156 mm
Weight 2-25 kg
Maximum load capacity 1.500 kg
Material wood
Repairs no
Purchase new / used
EPAL yes
ISPM15 yes

Offerte aanvragen Epal CP pallets

  • Direct contact? Bel 0599 41 24 37

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of liever persoonlijk contact?

We kijken uit naar uw bericht.