Lapack – Export Packaging & Forwarding

Lapack - Cases - Export Packaging & Forwarding

Export Cases

Export Crates

Lapack Export Packaging - Skids

Skids

Lapack Export Packaging - Pallets

Export Pallets

Informatie over Export Packaging & Forwarding

Naast de exportkratten produceren we veel speciale, op maat gemaakte, exportverpakkingen die voldoen aan de vereisten van de klant.

Of het nu gaat om één exportkrat of speciaal exportproduct of honderden, al onze exportkratten en speciale exportverpakkingen voldoen aan de vereiste normen en zijn robuust en perfect in design. 

LAPACK kan elke gewenste uitvoering voor u realiseren op basis van afmetingen, design, kleur(en) en type materiaal, waarbij u kunt kiezen uit vurenhout, berkenhout, eikenhout, betonplex of multiplex.

Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxy afwerklaag is aangebracht. De epoxylaag vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout.

Multiplex is een plaatvormig composietmateriaal die opgebouwd is uit een oneven aantal houtfineerlagen, minimaal vijf, die kruiselings op elkaar verlijmd worden.

Uiteraard kunnen wij uw kratten en/of speciale verpakkingen voorzien van een logo, handvaten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijsogen, schok- en vochtindicatoren. Insealen van uw producten behoort ook tot de mogelijkheden om zo mogelijke waterschade te beperken.

 

Magazijn- en vooraadbeheer Magazijnbeheer en voorraadbeheer

Lapack ontzorgt uw supply chain-management

Lapack Palletmarkt Palletmarkt

Bekijk ons aanbod tweedehands pallets

Vragen of liever persoonlijk contact?

We kijken uit naar uw bericht.