Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Langs deze weg wensen wij al onze klanten fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar
Team Lapack staat ook in het nieuwe jaar weer voor u klaar!

Lees meer
Agribox Holland @Agritechnica 2019

Agribox Holland @Agritechnica 2019

Agribox Holland is aanwezig op Agritechnica 2019. Van 10 tot en met 16 november presenteren wij daar onze innovatieve oplossingen voor de agrarische markt. Bezoek ons op standnummer A10 in Hal nr. 24.

Lees meer

Vacature: Productieplanner

Deze vacature is vervuld   LAPACK verkoopt en produceert houten verpakkingen, zij doet dit met een duidelijke visie. LAPACK wil zo dicht mogelijk bij haar klanten staan en samen met de klant de meest passende strategie ontwikkelen voor de toepassing van haar...

Lees meer

Agri Box Holland: de nieuwe naam voor de A-Box

Met ingang van 1 januari hebben Lapack, De Kistenmevrouw en Frieswood hun activiteiten in de agrarische sector gebundeld. Samen gaan we verder als Agri Box Holland.Lapack Agri is al jaren actief in de agrarische markt en heeft zich de afgelopen vijf jaar succesvol...

Lees meer

Vacature: Werkvoorbereider / Planner

Kom jij het beste tot je recht in een dynamische omgeving waarin je de juiste prioriteiten moet stellen, een veelzijdig takenpakket hebt, met diverse partijen moet schakelen en een hands on mentaliteit nodig hebt om alles in goede banen te leiden? Lees dan verder!

Lees meer
Interpom-Primeurs 2018

Interpom-Primeurs 2018

Na vele jaren onze focus gelegd te hebben op onze A-box met geprofileerde hoekstijl, hebben we het afgelopen jaar gekozen om onze vaste en mobiele droogwanden meer onder de aandacht te brengen.

Lees meer