Agri Box Holland: de nieuwe naam voor de A-Box

Met ingang van 1 januari hebben Lapack, De Kistenmevrouw en Frieswood hun activiteiten in de agrarische sector gebundeld. Samen gaan we verder als Agri Box Holland.Lapack Agri is al jaren actief in de agrarische markt en heeft zich de afgelopen vijf jaar succesvol...

Lees meer

Vacature: Werkvoorbereider / Planner

Kom jij het beste tot je recht in een dynamische omgeving waarin je de juiste prioriteiten moet stellen, een veelzijdig takenpakket hebt, met diverse partijen moet schakelen en een hands on mentaliteit nodig hebt om alles in goede banen te leiden? Lees dan verder!

Lees meer
Interpom-Primeurs 2018

Interpom-Primeurs 2018

Na vele jaren onze focus gelegd te hebben op onze A-box met geprofileerde hoekstijl, hebben we het afgelopen jaar gekozen om onze vaste en mobiele droogwanden meer onder de aandacht te brengen.

Lees meer
“Groener dan dit kan haast niet.”

“Groener dan dit kan haast niet.”

Het begrip ‘mienskip’, waarmee Friesland zich dit jaar via de Culturele Hoofdstad 2018 profileert, is ook duidelijk aanwezig bij palletbedrijf LAPACK de Jong B.V. in Gorredijk. Zodra je er naar binnen gaat, voel je direct de sfeer van een familiebedrijf met een sterke betrokkenheid van alle medewerkers.

Lees meer

Jaap Laning overleden

Met verslagenheid delen wij u mee dat op 13 maart, de mede-eigenaar en C.E.O. van de Lapack Groep, Jaap Laning is overleden.

Lees meer