Lapack biedt meer

Innovatieve oplossingen als service voor onze klanten

Voor de verlenging van de levensduur van uw pallet heeft Lapack een aantal innovatieve oplossingen in haar assortiment opgenomen

img_pallet-DawgAls pallets beschadigd raken dan is het waarschijnlijk dat het product dat zich op de pallet bevind ook beschadigd wordt . Om impact beschadiging te voorkomen is de Palletdawg ontwikkeld. Om de eerste impact op te vangen en beschadiging van uw pallet en product  te voorkomen.  Hiermee bespaart u in de kosten van verlies en reparatie van uw pallets en van verlies van uw goederen.  Dit vertaalt zich in een duurzame winstgevender  en efficiëntere operatie. Who’s watching over your business? Pallet Dawg.

Pallet-dawg-nummers

 

  1. Uni-body gevomde constructie. Flexibel maar stevig. Slechts een paar eenvoudige onderdelen.
  2. Lichtgewicht ontwerp, hierdoor blijft de liftcapaciteit vrijwel onveranderd.
  3. Groot venster. Verhoogd zicht versterkt het gemak en verhoogt de veiligheid
  4. Smalle impact zone. Verminder de kans op contact met het product
  5. Afgeronde hoeken en gladde oppervlakken voor een verminderde kans op productbeschadiging.
  6. Verbindingsplaat met grote radius . Het afgeronde ontwerp zorgt ervoor dat de Dawg makkelijk over de dragers glijdt.
  7. Makkelijk te bevestigen. Drie Bouten In vijf minuten van doos naar werkend.
  8. Past altijd Precisie ontwerp voor alle Class II dragers.
  9. Duurzaam en corrosie-proof. PVC plastic constructie weerstaat extreme omstandigheden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lapack Granby PackGranby box — De triplex omverpakking die meer is dan een bescherming van uw goederen. De Granby box kan ook perfect worden ingezet voor het vergroten van laadcapaciteit bij niet stapelbare goederen. De Granby box is eveneens leverbare in een Gevarengoederen uitvoering

Bewaren

Bewaren

Lapack PointGuardPointGUARD® Pallet Protector — een innovatief  plastic schild  dat de levensduur van een pallet met 400% verlengt. Met een kleine verandering kan de pointGUARD® u geld besparen en uw operatie efficënter laten verlopen door de kans op beschadiging te verkleinen en hiermee de goederen op de pallet te beschermen tegen splinters en stukjes hout.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lapack-ShockWatchShock-watch — Shock Indicatoren die aangeven of uw product de juiste zorg heeft ontvangen tijdens het transport naar uw afnemers. Verkrijgbaar met verschillend shock levels. Kleurt het buisje rood dan is de limiet overschreden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lapack-FlatforkFlatfork — Een van de meest voorkomende oorzaken van beschadiging is een voor- of achterover hellende mast waardoor de vorken niet horizontaal de pallet ingaan. Flatfork is een makkelijk te installeren meetinstrument dat aangeeft of de vorken horizontaal zijn.

Lapack-Tip-n-TellTip n Tell — The Tip-Indicator will ‘watch’ whether your goods have been tipped or not during transport or at the warehouse. If the goods have been tipped at approximately 60°, a blue colour will visualize this in the arrow head in the indicator.

Verder leveren we ook : Beschermende folie,  Stuwzakken, Protection foam, VCI folie om corrosie tegen te gaan en Vochtabsorptiemiddelen. Bij Lapack zijn uw kostbare goederen in de juiste handen.

Mocht u meer willen weten over de kosten van de hierboven  beschreven producten neem dan contact op via onderstaand contactformulier of of bel met de afdeling Sales van Lapack.