Geachte relatie,

Middels dit schrijven delen wij u mee dat op 13 maart, de mede-eigenaar, oprichter en C.E.O. van de Lapack Groep, Jaap Laning is overleden.

Jaap was sinds 2007 eigenaar van Lapack. In januari 2013 trad Jan Drees toe tot de directie en als mede- eigenaar. Onder de verantwoordelijkheid van Jaap heeft de Lapack Groep zich ontwikkeld tot allround verpakkingsbedrijf met drie vestigingen in Nederland, één in België en één in Duitsland.

Zijn energie, enthousiasme en betrokkenheid zullen wij nooit vergeten. Wij zullen dit, en hem als mens, enorm gaan missen.

In aanwezigheid van zijn gezin, familie en vrienden is Jaap is 17 maart begraven in zijn geliefde woonplaats Ambierle, Frankrijk.

Om u de gelegenheid te geven afscheid te nemen, is er op 20 april om 15 uur een ontmoetingsdienst  in de Gereformeerde Kerk, Bouwstraat 17 in Ommen.  Na de dienst is er de gelegenheid de familie te condoleren.

Wij wensen Marianne, de kinderen en andere nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Jan Drees
Directeur Lapack BV

en medewerkers