De LAPACK Groep

LAPACK verkoopt en produceert houten verpakkingen, zij doet dit met een duidelijke visie. LAPACK wil zo dicht mogelijk bij haar klanten staan en samen met de klant de meest passende strategie ontwikkelen voor de toepassing van haar producten. Hierbij valt te denken aan EDI oplossingen, JIT leveringen, retourstroom management, reductie van het aantal vervoersbewegingen, productoptimalisatie en optimalisatie van afnamehoeveelheden.

Om onze klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen streeft LAPACK ernaar haar vestigingen zo dicht mogelijk bij haar klanten te hebben. Hiermee besparen we op transportkosten en verkorten we lead times. Ook voor optimaal stock-management en just-in-time deliveries biedt dit duidelijke voordelen.
Met het oog op internationale expansie heeft de LAPACK group de afgelopen jaren geïnvesteerd in vestigingen in Duitsland en België. Met vijf vestigingen zijn we nu een ideale partner voor elk type klant in de Nederland, Belgie, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Hessen.

 

LAPACK Musselkanaal

Onze hoofdvestiging op de grens van Groningen, Drente en het Duitse Emsland. Met vier automatische productielijnen, een volwaardige special afdeling, eigen zagerij en eigen droogkamer beschikken we over een volledig geoutilleerde site voor al uw wensen op het gebied van pallets en houten verpakkingen. Tevens biedt de locatie Musselkanaal plaats aan een volledig geautomatiseerde reparatielijn waar we onder andere voor onze partenr CHEP pallets repareren. In Musselkanaal vindt u ook onze afdeling verkoop en R&D.

LAPACK T&R Foxhol

In Foxhol, onder de rook van de stad Groningen heeft Lapack haar trade en recycling activiteitenlocatie ingericht. Mede dankzij onze volautomatische sorteer- en reparatielijnen bieden we, tegen aantrekkelijke prijzen, gebruikte pallets aan. Ook is Foxhol de ideale locatie voor  uw retourstroom management.

LAPACK de Jong Gorredijk

Met als doel een hogere efficientie en een beperking van het aantal transportkilometers heeft de Lapack groep het in Gorredijk gevestigde De Jong Pallets aan haar portfolio toegevoegd. Vanuit Gorredijk is Lapack in staat haar klanten in Friesland, de Noord-Oostpolder en Noord-Holland nog beter te bedienen. In gorredijk beschikken we over twee automatische palletlijnen en een volledig uitgeruste special afdeling.

LAPACK GmbH Marsberg

Met het oog op internationale expansie heeft de Lapack groep in Marsberg in het Hochsauerland in Duitsland een vestiging geopend die moet bijdragen aande geografische groei van de Lapack groep. Met een brugfunctie naar het Munsterland en als springplank voor het Ruhrgebied is Marsberg een ideale locatie welke goed aansluit bij de behoeften van ons huidige klantenbestand en mogelijkheden biedt voor potentiële klanten om zich efficent door de Lapack groep te laten bedienen.

LAPACK BVBA Aalter

Op de vestiging Aalter heeft de Lapack groep een volledige sorteer- en reparatielijn voor blok en europallets. Voor onze strategische partner repareren wij hier hun blauwe pallets.