Dit wordt jouw Job!!

Heb jij leidinggevende capaciteiten en adem jij commercie? Ben jij proactief ingesteld en neem jij je team bij de hand om samen tot een optimaal resultaat te komen? Van nature neem jij het initiatief, signaleer je kansen, motiveer jij je team en ben je een bruggenbouwer die de afdelingen met elkaar verbindt. Herken jij je in bovenstaande dan is de functie van Teamleider Commerciële Binnendienst echt iets voor jou!

Wie is je nieuwe werkgever

LAPACK verkoopt en produceert houten verpakkingen, zij doet dit met een duidelijke visie. LAPACK wil zo dicht mogelijk bij haar klanten staan en samen met de klant de meest passende strategie ontwikkelen voor de toepassing van haar producten. Om onze klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen streeft LAPACK ernaar haar vestigingen zo dicht mogelijk bij haar klanten te hebben. Met vestigingen in Musselkanaal, Foxhol, Gorredijk, Zeewolde, Marsberg-Bredelar (D), Aalter (B) streven wij dit doel na. LAPACK B.V. is onderdeel van de LAPACK Groep. In de groep werken ruim 200 medewerkers, waarvan ca. 100 in de hoofdvestiging in Musselkanaal.

Wat ga je doen

Als Teamleider Commerciële Binnendienst voor ons kantoor in Musselkanaal geef je operationeel leiding aan 2 commercieel binnendienst medewerker(ster)(s) en 2 medewerker(ster)(s) van de afdeling werkvoorbereiding. Dit team heeft dagelijks veel contact met elkaar en werkt ook nauw samen met de buitendienst.

In je fulltime rol als Teamleider ben je 30% van de tijd actief bezig met de dagelijkse aansturing van het team en 70% operationeel meewerkend. Je bent hiermee ook verantwoordelijk voor het oplossen van de complexe service vraagstukken. Door je inlevingsvermogen weet je verbinding met het team te creëren en ze op de juiste wijze te prikkelen en te motiveren. Met je commerciële drive ga je kijken hoe de conversiegraad van offertes verbeterd kan worden. Daarnaast ga je aan de slag om structureel werkprocessen te optimaliseren. Daarin neem je initiatief in het oplossen van problemen binnen het kantoor met betrekking tot de uitvoering van klantopdrachten, doorlooptijd, kwaliteit en kosten. Je bent dus procesmatig sterk onderlegd en weet in stressvolle situaties de helikopter view te behouden. Kortom een leuke afwisselende functie binnen een dynamische omgeving met veel diversiteit en uitdagingen.

Jouw profiel

 • HBO werk en denkniveau
 • Je hebt maximaal 3 jaar leidinggevende capaciteiten en ervaring binnen een technische sales omgeving
 • Jouw competenties zijn; procesgericht, plannen & organiseren, coachen, besluitvaardigheid, initiatiefrijk, klantgerichtheid, stressbestendigheid
 • Communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Je bent fulltime 40 uur per week beschikbaar en woonachting in de regio Musselkanaal
 • Algemene kennis van houtconstructie- of verpakkingsindustrie – Nice to have

Wat krijg je ervoor terug

 • Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi Houtverwerkend bedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een team met fijne collega’s;
 • Een passend salaris behorende bij de functie;
 • Laptop + Mobiele telefoon
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • 24 vakantie dagen
 • Legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling.
 • Het betreft een vaste aanstelling

Ben je enthousiast geworden, wacht dan niet langer!!

Herken jij jezelf in het omschreven functieprofiel en word je enthousiast van deze job met een mooi toekomstperspectief? Wij kijken uit naar je sollicitatie! Als je vragen hebt over de vacature of het sollicitatie proces, neem dan contact op met Moniek Potze via m.potze@lapack.nl of +31 599 412 437.

 

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature. Is dit toch niet helemaal jouw uitdaging? Stuur dan een open sollicitatie.